TEKNIKEN
MED INSPIRATION FRÅN NATUREN – Bläckfisken GAV oss idén till OCTOPUS GRIP.

Flygplan liknar fåglar. Båtar liknar fiskar…. När vi betraktade bläckfiskens sugfötter, kunde vi lösa problemet med oönskade vibrationer och få fram ett fantastiskt material: OCTOPUS GRIP.

Mellan högtalaren och underlaget finns det sugfötter och luftkuddar. Det tar bort vibrationer och det fastnar på alla ytor och underlag. Hela energin går uteslutande åt för att skapa ljud med minsta tänkbara förlust i oönskade vibrationer. DS-  högtalarna är lätta att installera. Anslut kabeln i vägguttaget och tryck sedan på en enda knapp! MDS HOME tar täten och ger dig något av det bästa marknaden kan erbjuda.

Med OCTOPUS GRIP – bottendel som inte förmedlar några vibrationer höjs verkningsgraden till ofattbara 98,1%. I MDS Home`s designvärld är möjligheterna närmast oändliga. Förutom färg, material och utförande kan stygn i valfri färg, tjocklek

SKRÄDDARSYDDA INOM EU.

När MDS fick allt fler förfrågningar om att bygga ett rent och kraftfullt ljud för en blandad miljö, lät vi fantasin flöda. En blandning av nutida svenska konstnärer och ett banbrytande MDS-Home designteam gav ett nytt ansikte till hela högtalarprojektet. Resultatet blev en multifunktionell högtalare i bokhylleformat med en stor och komplett ljudbild med en inbyggd, Klass D, MDS Torque förstärkare.

MDS gedigna hantverk gör det möjligt att förmedla Hi-End audio i en högklassig design. När MDS fick allt fler förfrågningar om att bygga ett rent och kraftfullt ljud för en blandad miljö, lät vi fantasin flöda. En blandning av nutida svenska konstnärer och ett banbrytande MDS-Home designteam gav ett nytt ansikte till hela högtalarprojektet. Resultatet blev en multifunktionell högtalare i bokhylleformat med en stor och komplett ljudbild. Inbyggd, kraftfull Klass D, MDS Torque förstärkare.