Imitation av Gazella Saudiya. Troligen den vackraste gasellen i Afrika. Dess typiska raka drag i pälsen gör den till en stor favorit. Finns även i vitt där Bianca är en rekonstruktion av ett utdött djur.
Imitation av Gazella Saudiya. Troligen den vackraste gasellen i Afrika. Dess typiska raka drag i pälsen gör den till en stor favorit. Finns även i vitt där Bianca är en rekonstruktion av ett utdött djur.

DS-HÖGTALARE, KVALITET BYGGD FÖR HAND.

DS är vår nya högtalarserie som tillverkas i Europa. Skickliga hantverkare bygger allting för hand utav högsta kvalitet. Med DS högtalare får du en optimal ljudupplevelse där ljudet är klart, luftigt och balanserat.

Utseendet skräddarsys efter dina önskemål där vi anpassar utsidan som du vill ha den.  Högtalaren kan kläs med olika material t.ex. naturtrogna imitationer av päls eller skinn från exotiska djur. Föredrar du istället textil, kan du välja mellan flera färger i vårt signifika material Fibramid.

DS- högtalarna passar ihop med alla spelare och system som har Bluetooth eller vanlig AUX och är mycket enkla att ansluta.

LJUDET.

De nya DS -högtalarna är mindre, men ljudet är bättre än någonsin. Vi lanserar en högkvalitativ ljudanläggning i en stabil och vibrationsfri konstruktion.

MDS HOME ger dig det stora ljudet med en perfekt avvägning mellan bas, mellanregister och diskant.

DESIGN.

DS-högtalarna är stilrena och moderna i sitt grundutförande. Hur de slutligen kommer att se ut bestämmer du själv, om du inte föredrar att köpa de eleganta modeller som vi redan skapat och har som lagervara.

Vill du själv designa kan du börja med att välja bland våra material, där vi erbjuder närmare hundra färger med materialval i Fibramid, mocka,  eco-läder, Nappa eller alcantara.

Är du fascinerad av djur kan du få naturtrogna imitationer av arter från Afrika och även den arktiska delen av världen. MDS Home arbetar oavbrutet med att ta fram ett rikt urval utrotningshotade arter. Självklart endast imitationer, men ytterst välgjorda där den genuina känslan finns kvar.

Vi ger dig det rätta ljudet och du får chansen att designa det efter din egen smak.