Warning: Creating default object from empty value in /customers/f/2/d/mdscustom.com/httpd.www/wp-content/plugins/luvthemes-core/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Om MDS Home – MDS Home – VÅRT LJUD DIN DESIGN

OM MDS HOME.

är ett eget varumärke synonymt med framstående ljud och utsökt design. Vi är kända för våra innovativa idéer och tekniska lösningar. Vi tillverkar och säljer ljud och våra kunder kan i stor utsträckning bestämma hur högtalare och förstärkare ska se ut. Förutom ett brett sortiment leveransklara högtalare i lager, erbjuder vi möjligheten att kunden själv får välja bland olika färger och material för en optimal inredningslösning.

MDS Home ar ett stort namn inom bilindustrins premiumsegment. Nu bygger vi också exklusivt ljud till privatpersoner, vårdsektorn och företag. Vårt uppdrag är genomfört först när ljudet är på plats, i rätt design och placerat för bäst återgivning. Vi hjälper till hela vägen: Vårt ljud, Din design.

Vårt ljud – Din design.

MDS använder ett designspråk som kan anpassas till alla rum, byggnader och ytor. Företaget ger varje kund obegränsade möjligheter att till fullo njuta av ett superbt ljud och sin egen färg och design. MDS Home:s produkter raserar gränsen mellan tidsepok och rum.